12 mars 2018 - Första leendet!

Idag kom första riktiga medvetna leendet!

Gustav är numera en månad och en vecka gammal och väger runt fyra kilo. Det mesta går mycket bra även om det är väldigt intensivt med tre relativt små barn. Just nu är Gustav inne i första utvecklingsfasen vilket började märkas nästan exakt på dagen och det resulterar i en aningens gnällig och extra närhetstörstande bebis. Tur att jag har bärsjalen och att den för det mesta funkar, den har räddat många situationer.

Annars kör vi fortsatt sjukstuga här hemma. Varje dag är någon sjuk, just nu är det Liv och jag har fortfarande problem med slemmiga luftvägar efter min förkylning.

Vardagen som föräldraledig är här också. Maken har börjat jobba, vilket (som jag tidigare nämnt) är utomlands, några dagar i stöten varje gång. Det blir mycket intensiva dagar för mig och alla barn. Nu i helgen har som tur är min mamma och några av syskonbarnen varit här en hel del och vi har haft så mysigt allihop.

Så fort vi blir friskare ska jag blogga lite oftare, det händer så mycket med alla barnen just nu och jag skulle vilja skriva ner allt. Men verkligheten får gå före nu, så hoppas jag att jag kommer ihåg allt sedan.

Vi kör en liten bildbombning nu då 😊😍📷📸.

Gustav med sin kusin och även blivande fadder på sin enmånadsdag, 4 mars.

Syskonkärlek ❤️.

Bilder från i helgen. Vi har ätit massa gott, detta var fredagens frukost beställd av Henning.

Lördagsmys med min systerson som snart också är fadder till alla våra barn, en fantastisk kille. Så glad att han som femtonåring ganska ofta hänger med oss på helgerna.

Och lite mer blandade bilder från i helgen.

Denna sista bild togs för en liten stund sedan.

Gillar

Kommentarer