Äggjakt, hotellfrukost, planespotting och veckohandling

Började dagen klockan 05:00. Fick väcka barnen istället för tvärtom för ovanlighetens skull. Tanken var att vi skulle äta frukost hemma, men vi ångrade oss i sista minuten och bestämde oss för hotellfrukost istället.

Så vi packade in hela familjen i bilen och åkte ut till Clarion Hotel Arlanda för att gå på äggjakt. Man kunde bland annat finna gratis hotellnätter, hotellfrukostar etc. Jag hittade ett ägg och det innehöll ett årskort på deras gym. Synd att det är så dyrt att parkera på Arlanda att jag inte kommer kunna utnyttja det.

Frukosten var jättegod och efter den begav vi oss ut på planespotting. Det var spännande tyckte Henning.

Vi hittade en fotoautomat på Arlanda och passade på att ta några familjebilder..... Blev riktigt bra 😊

På vägen hem skulle vi handla mat på Ica Maxi, men vid det laget var Henning ganska trött och troligen hungrig och det gick inte ihop med att handla. Han ville ha en massa leksaker och när vi inte kunde ge honom dem så började han tjuta och bete sig riktigt illa. Eftersom han varken lyssnade eller lugnade ner sig bestämde vi oss för att gå därifrån. Det slutade med att vi fick bära ut en gallskrikande och sparkande Henning. Efter en kvart eller så var han så pass lugn att vi kunde sätta honom i bilstolen och åka hem.

Efter lunchen ringde jag min mamma som följde med mig och Liv och handlade medan maken var hemma med Henning.

Treårsåldern är inte lätt att ha att göra med....

Har haft en riktigt trevlig dag. Kanske blir detta vår nya påsktradition.

Gillar

Kommentarer

EmmaaFrida
EmmaaFrida,
Låter som en härlig dag 😀☺️
nouw.com/emmaafrida
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Det var en riktigt mysig och rolig dag 😍
nouw.com/mysfamiljen