Ännu ett migränanfall......

Igårkväll när jag åkte hem från en trevlig middag med två gravida IVF-kompisar kände jag hur huvudvärken smög sig på. Tog ett bad och försökte koppla av men det blev bara värre. Hade riktigt vidrig migrän hela natten och halva dagen idag. Som tur var släppte det några timmar innan vi skulle in till BM för blodtryckskontroll. Usch, det är verkligen hemskt att ha sådär ont och inte kunna göra något åt det. Mardrömmen skulle ju vara att få ett anfall precis när förlossningen sätter igång. Hur ska man klara det? När huvudet gör så ont att man nästan kräks och man inte ens kan ha ögonen öppna? Usch, hoppas inte.

Blodtrycket var i alla fall bra idag också, 120/70 ungefär. Men eftersom jag haft högt blodtryck vid några tillfällen nu kommer jag att få gå på tätare kontroller fram till förlossningen för att se att det inte går upp igen. Min syster fick havandeskapsförgiftning med sitt första barn som kom ganska plötsligt och slutade med akutsnitt, så det är väl lika bra att ha koll. Och så får vi ju lyssna på Mini extra ofta också, vilket inte gör oss något.

Nu har vi fått med oss TENS-apparaten hem. Ska bli spännande att prova.

Precis nu roar sig Mini med att köra in fötterna eller rumpan under mina revben på höger sida. Så jäkla oskönt. Måste resa mig upp.

Gillar

Kommentarer