Äntligen........

.......börjar det bli lite svalare ute och man slipper toksvettas hela tiden. Idag har det för första gången på månader varit behagligt inne i vår lägenhet. Jag frös till och med när jag stod ute på parkeringen en stund och pratade med en kompis, skönt. Har nästan längtat efter att frysa.

Igår blev det en dag på Akutmottagningen med svärfar som fick åka in med ambulans och på kvällen skulle mannen, min syster och några vänner springa Midnattsloppet. Vi kom iväg in till stan till sist, trots att vi snarare fick en urladdning istället för en uppladdning innan och det gick bra för samtliga att springa.

Måste bara säga att Henning som var med hela dagen på Akuten skötte sig exemplariskt. Trots att det inte fanns något utrymme för lek och bus eller knappt att röra sig så var det inte ett enda gnäll på hela dagen. Vi satt rätt mycket i ett lugnt väntrum eller var ute och gick på sjukhusområdet för att undvika alla sjuka människor och det var precis som att han kände på sig att något var fel för han var så lugn och go, i alla fall om man jämför med hans vanliga aktiva jag. Men nog hann han med att charma några damer inne på Akuten i alla fall. Tror han spred lite glädje i eländet för några därinne ändå. Fantastiska unge. Man blir så fånigt stolt för alla komplimanger man får om Henning. Mammahjärtat värker.

Gillar

Kommentarer

Nightrose,
Hahahahaha sjukt underbar bild! Härlig napp och min!<br /><br />Hoppas svärfar din mår bättre!<br /><br />Visst blir man tokigt stolt över sitt busfrö? Så härlig känsla 😊 man blir bara kärare och kärare.<br /><br />Hoppas ni haft en bra helg ut övrigt! Kram!
www.blogger.com/profile/044879923338568844