Babymassage och Öppna förskolan

Det flyter på bra nu med vår blivande treåring. Peppar peppar. Ofta går det att resonera med honom när vi ska iväg. Som på morgnarna. Vi kom nästan i tid till förskolan idag. Inga större bråk varken på morgonen eller på kvällen. Han saknar sin pappa något enormt när han är på jobbresor. Speciellt på kvällarna vid läggning eller när han ramlar och slår sig. Han har så mycket känslor i sig vår lilla kille. En helt fantastisk liten person.

Nedan ses en bild på hur det kan se ut i vårt badrum när jag är ensam med familjen på morgnarna. På bilden har jag precis klivit ur duschen.

Efter lämnandet på förskolan begav Liv och jag oss iväg till Öppna Förskolan för babymassage. Det var mysigt även om jag fick amma halva tiden. Det var ett riktigt trevligt gäng och vi satt kvar länge och pratade. Efter lunch var det babycafé, men endast en annan mamma kom så det var lugnt och skönt. Riktigt mysig dag.

Efter förskolan har vi lekt med tågbanan, lagat och ätit falafel (färdiggjord), duschat, myst allihopa tätt intill i soffan när vi tittat på Dora. Sist men inte minst läste vi boken "Emma går till doktorn" och sedan somnade vi alla tre i Hennings säng.

Ute blåser stormen. Vår gran på balkongen har blåst omkull. Jag kanske ska ta en dusch om Liv tycker det är okej. God natt där ute.

Gillar

Kommentarer