Bamse-gympa och iPhone-strul

Trots frånvaro av sömn drog vi iväg på Bamse-gympan imorse. Och den här gången körde vi järnet, båda två. Det var superkul.

Efteråt åkte vi hem till min mamma som behövde hjälp med sin iPhone. Har vid två tillfällen idag suttit och pratat med Apples support utan att lösa problemet. Min mamma fick för drygt fyra år sedan hjälp i AppStore i Täby att ändra mailadressen/Apple-ID. Men tyvärr hänger hennes gamla mail kvar i iCloud-inställningen i telefonen, men går tyvärr inte att tas bort eller ändras eftersom den inte kan verifieras. Personen som hjälpte henne måste gjort något galet och nu har hon haft problem i flera år. Hoppas det går att lösa imorn när vi har tredje telefontiden med Apple-supporten.

Annars har vi inte gjort så mycket idag mer än att hämta maken på Arlanda. Henning fick äta gröt till middag då det blev så sent och vi inte hann slänga ihop nåt vettigt. På bilden nedan har han klätt ut sig och står och håller låda vid spisen.

Nu håller maken på att natta Henning och Liv har precis somnat i bärselen. Tur man har den. Min rygg är verkligen dålig nu så skulle aldrig orka bära. Hon är väldigt kinkig just nu. Vill amma/snutta mest hela tiden, men biter mig mest i bröstvårtorna. Gör så j**%!la ont!

Gillar

Kommentarer