Barnakuten och blödningar

Nu har H varit sjuk i snart två veckor. Började med krupp, förkylning, feber och hosta. Snorandet och febern försvann ganska snabbt, men hostan hängde kvar och lät ganska illa. Han har också varit tröttare än vanligt. Igår kom febern tillbaka. Hade kontakt med vårdcentralen i fredags som tyckte vi skulle ta oss till en närakut om något tillkom i helgen. Så idag åkte vi in till Närakuten på ALB. Man lyssnade, tog sänka, temp och streptokocker. Det man hittade var sträva andningsljud som ledde till att vi fick Betapred samt att han fick inhalera Ventoline. Det i sin tur ledde till en speedad unge resten av dagen. Sänkan var endast 30 vilket tydde på någon typ av virus. Febern gick upp medan vi var där och han var även röd i halsen, därav streptokockprovet som inte heller visade något. Träffade en sådan där doktor som visste bäst och vi undrade varför hon ställde frågor till oss då hon ändå visste allt om hur H fungerade. Hon sa att han hade en väldigt bra energinivå och vi försökte förklara hur han annars var, men hon visste minsann att han var lika energisk som vanligt nu också. Jäkla människa, det är väl vi som känner vårt barn, inte hon som aldrig träffat honom. Hur som helst ska vi tillbaka dit på tisdag-onsdag om inte febern gett med sig innan dess. Att ha hosta i all evighet är tydligen normalt.

Jag har haft blodiga flytningar hela dagen idag. Inte någon speciell smärta, lite drag och spänningar nedtill i magen som jag brukar ha till och från. Blir såklart livrädd att ett missfall är på gång. Det har endast varit pyttelite brunt när jag torkat mig, så borde inte var någon fara, men man vet ju aldrig. Vore väl typiskt att något skulle hända nu, två dagar för VUL och när vi passerat de mest riskfyllda veckorna. Usch, jag orkar bara inte.

Helt slut efter den här dagen. Ska strax gå och lägga mig så jag orkar jobba imorgon.

Gillar

Kommentarer

nightrose85,
Åh vad skönt! Iom att det är brunt. Kan det säkert vara lite rester. Men skönt att veta säkert iaf! Ni har som föregående skrivit fått så det räcker.
Kram!
nightrose85.wordpress.com
ivfmamman,
Tack! Räkan lever! Vet inget om hur stor den är men fick göra en snabbkoll idag på mitt läkarbesök med en ul-apparat som var typ 50 år gammal. Så såg i alla fall hjärta, armar, ben och att den sprattla!
ivfmamman.wordpress.com
Malin
,
Hoppas att det bruna försvinner och att allt går bra! Man kan ju tycka att ni fick er del av "skit" under julveckorna när ni inte visste om "den" växte eller inte. /Malin