Barnfri bröllopshelg, pizza och första köpet till bebis

I helgen var första gången vi sov borta helt själva sedan Liv föddes. Vi var bjudna på bröllop i en annan stad, så barnen fick sova hos moster och kusinerna och vi sov kvar på hotell. Det var ett jättefint bröllop och vi hade jättetrevligt. Tyvärr sov jag uselt på hotellet. Men men, skönt att få vara jag en stund och inte "bara" mamman.

Vi grillade pizza när vi kom hem. Det blir bättre och bättre varje gång. Liv älskar pizza, åt en halv själv.

Vi har det mesta till bebis den här gången och behöver bara köpa några få saker. Tänkte köpa det mesta begagnat förutom just babyskyddet. Det känns viktigt att ha nytt så man vet att det inte varit krockat.

Så idag slog vi till på ett Maxi-Cosi Pebble då det var 15% på Babyland.se i helgen.

Vi (eller mest jag) har funderat en hel del på barnvagn också. Förut hade vi en syskonvagn där barnen satt bredvid varann. Det vill jag inte ha igen. Bredden gjorde att den blev väldigt otymplig och tung att få in i bilen, vilket gjorde att jag drog mig för att använda den. Vill ha en på längden nu istället och den ska vara lätt och smidig att fälla ihop samt ta liten plats i bilen. Vill även att den ska gå att göra om till singelvagn när man inte har båda barnen.

Jag har framför allt tittat på två vagnar, Babyjogger City Select och Uppababy Vista. Just nu lutar det åt Babyjoggern då den är vanligare och lättare att hitta begagnad. Men egentligen gillar jag Uppababyn bättre, men den verkar vara omöjlig att hitta begagnad och är dyr ny. Vi ska åka och provköra båda någon dag.

Ovan på bilderna syns Babyjogger City Select.

Gillar

Kommentarer

Cecilia,
Vi hade babyjogger city select, bästa vagnen vi haft! Sen växte Alfred ur den så nu har vi en dubbel GT. Men jag skanar selecten än i dag!
bebiskarusellen.blogspot.se/
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Minns att ni hade den, va härligt att ni var nöjda. Nu blev ju Uppababyn på rea så vi har beställt och ska prova den istället. Men om den inte passar oss blir det nog Selecten istället.
nouw.com/mysfamiljen