Barnmorskebesök, krupp och födelsedag

Tog mig iväg till barnmorskan i onsdags kväll. Var där i en och en halv timme och det var riktigt roligt att ses igen. Vi pratade om allt som hänt sista åren sedan vi setts sist och förlossningen och tiden därefter, amningen och tankar inför en ny förlossning. Det var också skönt att få prata av sig om den lite krokiga starten på den här graviditeten, bristen på symtom och all oro jag känner. Jag kommer få gå på tätare besök än man brukar göra, precis så ofta som jag behöver. Och om en månad ska jag få lyssna på hjärtat för första gången. Hon skickade remiss för KUB-UL och RUL när jag var där och tid för dessa har jag redan fått per brev i fredags. Så skönt när det går fort och fungerar som det ska. Har även ett läkarbesök inbokat så att jag kan fråga hur jag ska göra med migränmedicinerna. Tyvärr råkade både läkarbesöket, ultraljudet och en jobbkurs hamna på samma tid. Så typiskt. Kommer bli värsta livet om jag inte kommer på jobbkursen då de tagit dit en extern föreläsare och frågat i förväg vilka tider vi kunde. Men jag klarar inte av att skjuta upp ultraljudet. Är så himla nojig och vill få det gjort snarast. Ska ringa på måndag och höra om det finns några alternativ. Alla prover hos BM såg bra ut.

BT 110/70
Urinprov u a
Socker 5,7
Hb 144

Natten mellan onsdag och torsdag vaknade vi av att H hade ett kruppanfall. Som vanligt följdes det av förkylning så det blev VAB resten av veckan. Idag har han även haft lite feber, men han verkar må ganska okej ändå.

Idag är det mannens födelsedag. 42 år blir han. Vi ska fira honom och H tillsammans om ett par veckor när även H har fyllt.

Nu ska vi strax åka och handla något gott att laga till ikväll. Vi var och handlade igårkväll och kom hem med allt utom det vi skulle handla. Så nu får vi åka en gång till.

Gillar

Kommentarer