Behandlingsplan inför FET 2

Efter mycket ringande fram och tillbaka med Falun och Stockholm så ska vi få sätta igång med behandlingen inför FET 2 på måndag. Det är då CD 5. Även denna cykel blir stimulerad för att undvika mina ständiga "mellanblödningar". Vår läkare i Stockholm är på konferens precis när vi ska göra VUL så därför var vi tvungna att ringa och boka in oss på en annan klinik i Stockholm. Först gick jag dock till Fertilitetsmottagningen på Sophiahemmet där jag utreddes och frågade om jag kunde göra ultraljudet där (jobbar ganska när kan man säga), men de var inte särskilt intresserade av att hjälpa till. Så nu ska vi till Fridhemsplans gynmottagning som tydligen också har samarbete med kliniken i Falun.

Vi frågade såklart om vi kunde få två små tillbaka denna gång, men tydligen är våra blastocyster alldeles för fina och tvillingrisken är för hög. Alltså måste vi tydligen ha många mer misslyckanden bakom oss först. Får väl ta det som något positivt, även om det låter lite trist.

De har ett helt fantastiskt bemötande både i Falun och på kliniken här i Stockholm. Det har idag varit ett stort engagemang i vår behandling från båda klinikerna och det har ringts fram och tillbaka flera gånger. Känns otroligt bra och man känner sig viktig. Så nöjd.

Har ikväll avnjutit en god tacotårta i sällskap av mannen och svärmodern. I helgen blir det mycket umgänge med familj och vänner. Ska njuta innan allt sätter igång igen.

Natti natti och trevlig helg där ute. Och tusen tack alla läsare för ert engagemang i oss. Det värmer otroligt!

Gillar

Kommentarer