BM-besök

Täta besök nu. Och ännu tätare fortsätter det att bli. Idag var blodtrycket i liggande ganska bra, men ändå högre än jag haft förut. Det blir ny kontroll nu på fredag. Dessutom hade jag spår av äggvita i urinprovet. Det ska inte vara någon fara, men ska ändå kollas upp. SF-måttet hade inte ökat, det var fortfarande 35 cm. Minis hjärtljud lät fina.

Själv har jag väl mått sådär idag. Har återigen haft huvudvärk, inte migrän men tillräckligt illa för att förstöra dagen. Mådde även lite illa och hade magknip imorse.

Frågade BM om hon kunde tänka sig att göra hinnsvepning nästa vecka om inget hänt till dess. På måndag är det BF. Hon sa att hon kunde göra det om det var möjligt (man måste väl vara lite öppen tror jag), men varnade för att det inte var någon trevlig upplevelse och att det inte är säkert att det gör någon nytta. Men migrän är inte heller någon trevlig upplevelse och jag är så fruktansvärt less på den nu, så jag tror det kan vara värt att chansa. För när Mini är ute och andra hormoner tar över i kroppen så kommer migränen med all sannolikhet att försvinna. Just nu känns det som den eskalerar.

Gillar

Kommentarer