Borta bra men hemma desto bättre

Vet inte riktigt om uttrycket stämmer då jag verkligen älskar att resa, men vissa saker längtar man alltid hem till. Som sin egen säng och sina egna kuddar. Sin egen mat. Även om det är fantastiskt gott att äta med andra, jaa till och med godare än hemma många gånger. Men oftast blir det så mycket mer än vad som är nödvändigt för att man festar till det lite varje dag och när man kommer hem känns det som man gått upp flera kilon (vilket jag säkert har också). Och just den här gången är vi glada att få ha knottfria kvällar framöver. För vi har bland annat varit i knottens paradis, Värmland.

Får skriva lite mer om vår semestervecka närmsta dagarna men nu ska vi strax sova, gott. Det har hänt massor i Hennings utveckling bara den här veckan och det är så häftigt. I fredags, dagen före midsommar började helt plötsligt massor av nya ljud komma ur hans mun. Han brummar, piper, gnisslar och blåser bubblor. Han har blivit otroligt rörlig och sprattlar och hoppar hela tiden. Ett kluckande skratt är ständigt närvarande men han har också börjat visa tydligt när det är något han inte vill. Att åka bil är något han inte alls gillar för tillfället vilket har varit lite jobbigt. Att smaka och äta går bättre och bättre och ibland äter han nästan en halv portion mjölkfri gröt med fruktpuré till frukost. Hans hår har börjat växa och det ser ut som han kommer att bli en riktig blondie. Ljusa, nästan vita små hårstrån täcker numera hårbotten.

Men nu ska jag som sagt sova. God natt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Planeringssamtal inför IVF inbokat!

Igår när jag skulle posta vår journal upp till Falun från T-centralen så hittade jag inte brevlådan. Efter många tips på vart den kunde finnas gav jag tillslut upp resultatlöst. Åkte till Jakobsberg och tränade och på vägen till SATS hittade jag en brevlåda med en minut kvar till tömning. Snacka om tur.

Idag efter lunchen ringde barnmorskan från IVF-kliniken i Falun igen. Hon hade fått journalen jag postade igår och dessutom hade hon bokat in oss på ett första läkarbesök. Helt otroligt vilken service. Man blir ju så otroligt glad och tacksam. Så 20:e juni ska vi till doktor Jüllig på Karlavägen i Stockholm för information och planering. Känns verkligen som vi valde rätt klinik. ALLTING känns så fantastiskt rätt.

Sov gott allihopa. Det kommer jag göra inatt, tillsammans med min darling som kommit hem från sin arbetsresa.

Gillar

Kommentarer

Jag tror jag spricker!

Av glädje som bubblar över. Ikväll ringde en barnmorska från IVF-kliniken (vår kompis mamma som jobbar där). Hon sa att våran remiss redan kommit fram (skickades i fredags från Stockholm av landstinget). Helt otroligt att det kan gå så fort. Trodde nästan inte det var sant. Hon ska i alla fall bevaka våra papper extra noga denna vecka och imorgon ska jag gå till Fertilitetsmottagningen Sophiahemmet och begära ut mina journaler från utredningen och skicka dessa till Falun. Åh, känns så himla häftigt alltihop. Kanske blir 2012 vårt år i alla fall.

Och mannen min är på jobbresa så jag kan inte ens berätta för honom. Gissa om jag längtar tills det där jäkla flygplanet han sitter i ska landa så jag får prata med honom.

Undrar hur mycket man kan sova inatt. Verkligen mycket tankar och känslor i kroppen ikväll. Blir nog spikmattan om det ska fungera.

Gillar

Kommentarer