Bröstkontrollen

Nu är det gjort och jag blev positivt överraskad. De hade läst på och de hade koll. Det är inte någon akut kapselbildning i alla fall. Alla med implantat får en kapselbildning som så småningom märks mer eller mindre. Men den kommer inte från den ena dagen till den andra som det gjorde för mig och gör vanligtvis inte så ont.

Så troligen har bröstet fyllts med vätska alternativt blod. Det kan ”bara hända” utan att man faktiskt vet varför, men i sällsynta fall kan det bero på ett trasigt implantat. Med den typen av implantat jag har är det mycket osannolikt att det går sönder utan ett kraftigt trauma. Det är också ovanligt att drabbas av en blödning så många år efteråt, men eftersom jag står på lätt blodförtunnande (för att förebygga HELLP) så kan det kanske på grund av det ha uppstått en blödning.

Hur som helst så ska jag göra ett ultraljud på torsdag och troligen också tömma bröstet då. Om jag har TUR är problemet löst då, om inte så fylls det på igen. Man kan tömma fler gånger, men om det inte blir bättre så småningom så får man i värsta fall plocka ut implantatet och det kan i så fall göras i lokalbedövning. Låter helläskigt tycker jag, hoppas jag inte hamnar i det läget.

Jag ska försöka ta en sak i taget nu, inte tänka på vad som händer om, om, OM.....

Och nu ska jag nog gå och lägga mig. Dödstrött efter denna dag med både ångest och migrän.

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Usch! Det låter lite läskigt. Hoppas det går bra! 🌸
nouw.com/sillyme
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Hoppas jag med!
nouw.com/mysfamiljen
familjennordberg
familjennordberg,
skönt att det e gjort
nouw.com/familjennordberg
Mysfamiljen
Mysfamiljen,