Det blir en........

..........lillebror!!!! Min känsla var rätt. Allt såg dessutom mycket bra ut. BF blev flyttat två dagar framåt så nu är 4 februari det datumet som gäller. Och moderkakan ligger i framvägg, vilket kan förklara varför jag fortfarande knappt känner något.

Henning har ju varit säker på att det är en liten tjej där inne. Han vill att det ska vara en tjej där inne, en till Liv. Idag frågade vi honom vad han skulle säga om det var en lillebror... "Då säger jag NEJ, det vill jag inte ha!" svarade han. Just nu tror han också att han kan bestämma saker genom att säga dem väldigt bestämt, så om han säger att det ska bli en tjej så blir det så. Punkt slut.

Efter ultraljudet åkte vi förbi mitt jobb och berättade för alla där. Och nu har vi även lagt ut det på Instagram. Så nu vet alla.

Nu kommer några bilder på vårt lilla mirakel. Förslag på pojknamn mottages tacksamt, gärna svenskt eller i alla fall nordiskt och ska såklart passa ihop med Henning och Liv.

Gillar

Kommentarer

familjennordberg
familjennordberg,
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
familjennordberg
familjennordberg,
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Vad kul, grattis 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
esmeraldaa
esmeraldaa,
Åh så roligt, grattis!
nouw.com/esmeraldaa
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Liselotte
,
Wow, Grattis! Och vilka fina bilder. Vet att det inte har nån betydelse hur själva bilderna blir, bara bm ser att allt verkar bra med bebisen, men jag blir lite avundsjuk☺ När vi gick från RUL kunde man undrar vad som skulle komma ut, inga bilder att sätta på kylskåpet precis, "men hon sa ju att allt såg helt normalt ut" sa vi till varandra och gick med lätta, glada steg. Fyra år sen, men minns precis ❤
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Jag förstår! Vi hade turen att få samma barnmorska som gjorde KUB-ultraljudet också. Då strulade tekniken och vi fick bara en dålig bild med oss. Därför ansträngde hon sig lite extra för att vi skulle få fina bilder den här gången 😊.
nouw.com/mysfamiljen
Johanna,
Stort grattis till lillebror! Pojknamn som är så svårt. Vi har ju en Odd och en Ian. Pojknamn som annars fanns på listan var Emmett, Herman och Egon. De jag minns iaf 😃 Elling kanske? Karsten? Grattis igen!
enskaninginorrland.wordpress.com