En stor händelse!

För några dagar sedan kom ett reklamblad från Jula i brevlådan. Henning som tycker det är roligt att bläddra hittade en grävmaskin på en bild som han blev helt kär i. Han ville såklart att vi skulle köpa den till honom. När jag förklarade att vi tyvärr inte har råd att köpa allt vi vill ha, så rusade han in i sitt rum för att hämta ”sina egna pengar”. Jag hör hur han river runt i lekrummet och när jag kommer in ser jag att han letar efter sina leksakspengar. Säger till honom att vi ska titta i hans sparbössa istället. Vi räknar pengarna där och han har precis så att det räcker.

Idag när pappa kom hem från jobbet åkte vi direkt för att köpa den. Han var så glad och uppspelt. I kassan sträckte han snabbt och stolt fram pengarna till kassörskan. Och ni kan ju tro att han varit helt sprallig hela kvällen. Det blev en riktigt svår väntan när batterierna skulle laddas. Han frågade ungefär varannan minut i två timmar om den var färdigladdad. Lyckan var total när han äntligen fick köra.

Det känns som det här var en riktigt stor händelse för honom. Så himla roligt att se hans glädje och entusiasm. Vår älskade unge, han är underbar!

Gillar

Kommentarer

Wunderlich
Wunderlich,
Åh så roligt, och faktiskt väldigt nyttigt att dom får spara och handla saker själva som dom verkligen vill ha <3
nouw.com/wunderlich
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Det tror jag också. Just detta blev ju lite spontant, men nu är pengarna i sparbössan nästan helt slut och han måste spara innan han kan köpa något igen.
nouw.com/mysfamiljen