Fosterrörelser?

Kan man känna fosterrörelser redan i vecka 14? Igår eftermiddag på jobbet tyckte jag för en liten stund hur jag kände hur det tjittlade där inne. Ganska så säker faktiskt att jag kände något.

Igår köpte jag mammakläder. Självklart fyller jag inte ut dem ännu, men har inga vanliga kläder som passar just nu då jag gått upp väldigt mycket i vikt både under IVF-behandlingen och efter. Tänker att om några veckor måste jag ändå köpa mammakläder och då kan jag lika gärna göra det nu.

Förstår inte att de har så hemsk belysning i provhytterna. Man ser verkligen ut som jag vet inte vad då alla skavanker framhävs och förstärks och man blir ju inte ett dugg köpsugen.

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Jag kände första rörelsen i v 14 denna gång så det är fullt möjligt att du gör det! Hade moderkakan fram första gången och nu är den bak. Sen vet man ju mer vad man "ska" känna också.

Så härligt när man får dessa levnadstecken!
Kampenmotklockan.blogg.se
Malin
,
Vad spännande om den rör sig! När jag väntade sonen kunde jag inte ha några av mina byxor efter v. 8 så det fick bli tajts och kjolar till v. 12 då jag vågade köpa mammabyxor. /Malin