Fredag med familjen

Imorse gjorde vi i ordning klappar till sopgubbarna som Henning skulle ge som tack för att de under året gjort många morgnar roligare för Henning. De brukar blinka med lamporna när de ser honom och så har han blivit erbjuden att trycka på knapparna som tömmer sopkärlen i bilen. Han har dock inte vågat ännu.

Sopgubbarna brukar komma vid 9:30-10:00. Från 8:00 satt vi tryckta mot rutan, men inga gubbar kom. Förmodligen kom de extra tidigt idag och vi måste ha missat dem. Så trist. Nu hoppas vi fånga dem på tisdag istället.

Vi gick ut på gården istället. Och det var ju kul i några minuter i alla fall. Vissa dagar blir det bara jobbigt. Idag skulle han sno varenda leksak, cykel etc från varenda granne vi gick förbi. Det var drygt två timmars kamp innan jag lessnade, dels för att jag frös och dels för att jag blev trött av allt bråkande. Tillslut fick jag ta honom under ena armen och bära honom bitvis för att få in honom. Inte helt lätt att lyfta med Liv framtill i bärselen. Tack och lov är han ingen överdrivet stor kille i alla fall.

När vi kom in såg vi lite på Blaze och åt lunch. Sedan gjorde vi praliner innan pappa kom hem.

Trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

LH
LH,
Fint att tänka på sopgubbarna, blir säkert uppskattat!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229