Gift!!

Nu är vi gifta - jag och mitt livs stora kärlek! Är så lycklig. Bröllopet blev helt fantastiskt, mycket bättre än vad vi ens kunde tänka oss. Vi gjorde det hela enklare än många andra eftersom vi varken hade pengar eller tid att planera på bara en månad. Dessutom ville ingen av oss ha ett stort bröllop.

Vi hade inga brudnäbbar, tärnor, bestman, värdpar och allt vad det heter. Istället hade vi två toastmadamer och de var helt fantastiska. De tog hand om förfrågningar om bröllopspresenter och talhållande och det planerade i smyg massvis av underhållning som vi fick uppleva under bröllopet. Wow, det blev så bra och mycket på grund av våra nära och kära som hjälpte till med allt.

48 gäster hade vi (plus två bebisar). Temat på bröllopet var resor. Varje bord föreställde en världsdel med olika pynt för att öka känslan och när gästerna anlände efter vigseln så fick de gå genom säkerhetskontrollen och blev skannade av flygvärdinnorna/säkerhetspersonalen och fick sedan passera in i business class. Boardingkort delades ut till var och en där det stod vart resan bar av och vilket säte de skulle sitta vid. Flygbolaget som hade flygningen hette Scandal Airlines. Sedan gick säkerhetsrutiner igenom med visning av nödutgångar etc. Allt blev otroligt lyckat och roligt. Eftermiddagen och kvällen fylldes därefter av mat, sång, lekar och underhållning. Min mamma och syster hade hand om maten vilken bestod av buffé, vilket också blev jättebra. Mannens brorsdotter gjorde våra bröllopstårtor vilka också var reseinspirerade med brudpar som bar ryggsäck och kamera, olika flaggor, kartor etc. Urfina och vi blev så nöjda och tacksamma. Min svägerska som också är frisörska satte upp mitt hår och jag kände mig jättefin. Min pappa som är fotograf tog bröllopsfotona. Ja, allt blev bara så lyckat.

Vigseln då. Ja, den blev också precis som vi ville. Som musik under inmarschen hade vi The Final Countdown med Europe som spelades på orgeln och när vi gick ut spelades Don't Stop Believin' med Journey.

Allt blev så himla bra, kunde inte blivit bättre och vi kommer gå runt länge med ett leende på läpparna när vi tänker tillbaka på vår dag. Och nu är vi man och hustru. Wow, känns nästan svårt att ta in. För ett år sedan trodde jag nog aldrig att jag skulle bli gift.


Om en vecka ungefär börjar nedräkningen till spraystarten. På dag 21 i menstruationscykeln ska jag börja spruta med en nässpray som kör ner mina egna hormoner i botten. Både ser framemot detta och bävar för det. Ska bli häftigt att äntligen få komma igång samtidigt som jag har hört att man blir en storsvettande, glömsk, stundvis arg, gråtande och överkänslig bitch. Mmm, kan verkligen bli en utmaning. Men vad gör man inte.

Nu ska jag gå och duscha. Har precis tränat nere på "utomhusgymmet" nere vid vattnet. Både mannen och jag har bestämt oss för att försöka komma i form och ha en så vit sommar som möjligt för att öka alla små chanser för att lyckas med IVF.

Gillar