Glad, lite avundsjuk och trött

 


Väldigt många av bloggarna jag följer har precis fått sina bebisar eller håller på att få dem precis nu. De flesta får före BF och några precis på BF. Är så klart glad för deras skull då de väntat precis lika mycket som jag. Tänk att äntligen få träffa sin bebis. Magiskt. Samtidigt förstärks ens egen längtan och man vill också vara där. Så lite avis blir jag faktiskt.

Fick ett SMS av mina arbetskamrater idag. En av dessa hade drömt att jag födde barn inatt och nu ville alla veta om det var sant. Fick göra dem besvikna. Och tur för oss att det inte blev inatt, för den satans migränen slog till igen. Började med molande huvudvärk igårkväll och utlöstes för fullt under natten. Den blir värre och värre varje gång nu. Det är hemskt. På morgonen var det fortfarande lika illa och det gick inte att sova bort heller. Jag tog först en Citodon utan någon som helst effekt. Tog en till efter en halvtimme. Ingen effekt av den heller. Fördelen var ändå att jag blev lite slö av tabletterna och lyckades tillslut somna. Sov till och från fram till klockan 13.30 och då hade det nästan släppt. Nu är klockan 15.30 och jag känner mig helt färdig. Sitter fortfarande i myskläderna och har inte ens orkat duscha. Måste ta tag i det nu.

Det är förresten ny graviditetsvecka nu, vecka 40. Det står inget intressant nytt att läsa nu. Bebis är klar och kan komma när som helst helt enkelt. Det är bara väntan kvar.

Nu ska jag rycka upp mig och "hoppa" i duschen.

Gillar

Kommentarer