God fortsättning

Vill önska er alla ett gott slut och ett gott nytt år! Hoppas att ni får en mysig nyårsafton och att nästa år innehåller många positiva livshändelser.

Här hemma har vi semester hela familjen för tillfället, men det är inte lika roligt som det låter. Det är sjukt jobbigt att bara gå och vänta på VUL, inte känna sig särskilt gravid, men samtidigt kan jag ju inte skåla i skumpa inatt direkt eftersom det ändå kunde finnas en liten chans. Men det känns rätt så hopplöst måste jag säga.

Mannen min har varit småkrasslig hela lovet och H är också hostig och snorig. Jag fick på juldagen magkatarr och har inte heller mått nå vidare. Så det är ett visset gäng här hemma som inte haft ork att göra någonting. Men det är ändå skönt att vi är lediga och att vi har varandra. H har fått börja med sin extra astmamedicin som han ska ta när han får hosta, och den blir han helt speedad av. Trots att han egentligen är trött kommer han inte till ro och det är verkligen svårt att få honom att sova. Igår skippade han helt dagsvilan och var galet grinig och helt slut på kvällen. Då somnade han i alla fall en timme tidigare än normalt, och vaknade två timmar tidigare än han brukar idag på morgonen.

Igårkväll och inatt hade jag ett av mina värsta migränanfall någonsin. Helt jäkla vidrigt. Tillslut tog jag faktiskt tabletter. Man måste ju överleva också.

Här hemma blir det en lugn nyårsafton idag. Endast lilla familjen och min mamma som kommer hit. Ska bli skönt. Just nu sitter jag och provsmakar efterrätten jag gjort, en panacotta med två skikt, ett med vanilj och ett med nutella. Sjukt gott. Hoppas vi håller oss vakna till tolvslaget. Finns en risk att fyra personer snarkar gott här då.

Gillar

Kommentarer