Hänga med kusinerna och Skansen-besök

Igår förmiddags åkte Henning iväg för att övernatta och ha roligt med sina kusiner. Där hade han det bra och har skött sig helt fantastiskt bra. Han vill vara där många gånger igen och det var jobbigt att skiljas åt idag.

Men innan vi skildes åt möttes vi upp på Skansen. Det var familjedag där idag och gratis inträde. Tyvärr var det alldeles för mycket folk där för att jag ska tycka det är roligt. Men tror ändå att Henning tyckte det var helt okej. Liv var inte alls imponerad.

Nu är jag supertrött. Ska försöka sova nu trots nervositet inför morgondagens RUL. Önska oss lycka till!

  • Helg
  • 418 visningar

Gillar

Kommentarer

Jonna
,
Hej! Har en fråga om IVF som du har gjort. Läste att du fick il-dropp. Hur ser du på det? Hjälpte det er? Har ett förhöjt immunförsvar och tror det är därför embryot aldrig fäster på mig...
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Hej! Om jag minns rätt fick jag IL-dropp en gång, skulle fått ytterligare en gång om jag blivit gravid. Hörde talas om det av en sjuksköterska som jobbade på en mottagning där man gav IL-dropp och hov var eld och lågor för att de hjälpte så många IVF-patienter. När jag sedan blev erbjuden det på vår klinik i Falun så tackade jag och tog emot. När man hållit på länge och gjort många behandlingar provar man det mesta som kan öka chanserna bara det minsta. Tyvärr hjälpte det inte oss den gången, ingen graviditet. Men kanske hade det hjälpt om vi testat fler gånger.
nouw.com/mysfamiljen