Härlig påskhelg

Vilken härlig helg vi har haft. Och den är ju faktiskt inte riktigt slut än. Även idag är det strålande sol ute. På påskafton var vi hemma hos min mamma och grillade och satt ute nästan hela dagen. Igår åkte vi ut till ett naturreservat och grillade kolbulle och var ute i solen hela dagen. Hennings första gång ute i naturen. Han skötte sig fint men tyckte blåsten var lite läskig, han kippade efter andan varje gång den kom i hans ansikte. Mamma och pappa fick öva på att byta bajsblöja ute i naturen vilken Henning tyckte var jätteroligt. Idag ska jag och Henning ta en promenad till en tjejkompis och ta en fika. Hoppas att vi kan sitta ute.

Henning har börjat studera sina händer ingående. Han har ju tuggat på dem länge men nu tittar han verkligen på dem. Igår fick han syn på fötterna ordentligt första gången och han såg väldigt snopen ut. Tror inte riktigt han kopplar ihop att de sitter fast på honom och att han kan använda dem.

En mindre trevlig sak är att min mage helt har ballat ur. Allt jag äter rinner rakt igenom. Jättejobbigt då det inte alltid finns en toalett nära tillgänglig. Igår fick jag proppa i mig Imodium för att stoppa det när vi skulle iväg till naturreservatet. Det blir nog att äta mindre kött och gluten framöver. Det brukar fungera.

Mensen har kommit igång också. Hoppas jag i alla fall. Jag blöder sedan tre dagar tillbaka men det är inte riktigt som en vanlig mens utan mer sparsamt och utan mensvärk. Hoppas det är en menstruation och att det inte är mina eviga oavbrutna blödningar som satt igång igen.

Nu kommer några bilder från helgen som varit. Hoppas ni också haft en bra påsk.

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Härligt! Vi älskar ju också att vara ute i naturen och hoppas på en friluftsbebis. Pratar mycket om detta. Hoppas magen repar sig snabbt! Kram Annika