Helgen

I lördags blev en slappardag. Det enda vi gjorde utanför hemmet var att åka för att hämta våra nya iPhones. Tyvärr hade makens inte kommit som det var sagt och så nu får han vänta ändå till nästa år då de dessutom hade beställt fel färg. Heja Telenor......

Har över 3300 bilder i telefonen och nu håller jag på att gå igenom och rensa. Hittade bland annat dessa två bilder. Den första från förra året när vi försökte klä granen. Det var kaos. Henning hällde ut varenda kula på golvet. Det slutade med att vi fick hänga allt i övre delen av granen.

Den andra bilden är från vår smekmånad. Det var en underbar resa som gjorde så mycket för vårt mående. Vi hade många misslyckade IVF-/FET-behandlingar bakom oss då och var helt knäckta psykiskt, framför allt jag. Vi lyckades konstigt nog koppla bort ganska bra och hade det så härligt.

Igår blev den här damen fyra månader. Helt galet va fort det går. Tyvärr blev det inget firande då vi åkte in till Barnakuten för att få remiss till specialist. Efter fem veckor hostar Liv fortfarande en hel del på kvällar, nätter, morgnar. Eller egentligen är det när hon ligger ner som det kommer.

Det tog tre timmar, men när vi väl fick träffa läkaren var det inga problem, remissen ska skrivas och under tiden fick vi vidgande medicin utskriven som vi ska prova. Tyvärr är inte alla bebisar mottagliga för dessa mediciner, men vi ska prova i alla fall.

Gillar

Kommentarer