Hemsk dag

Fick migrän redan igårkväll. Tog medicin och gick och lade mig. Har vaknat flera gånger inatt av det onda. Ny medicin imorse hjälpte inte. Tog Citodon och till slut blev det bättre. Släppte iväg maken till jobbet eftersom det kändes som det gick åt rätt håll. Skulle ta en promenad till centrum med barnen men kände när jag rörde mig hur jag började må illa och kräket var nära. Så fort jag rörde huvudet så sköljde det över mig. Har nu på eftermiddagen tagit migränmedicinen ytterligare en gång och nu känns det som illamåendet börjar ge med sig.

Nu är det snart sju timmar sedan Citodonet och vi måste ge oss ut och införskaffa en liten present. Vi är bjudna på treårskalas imorn.

Måste säga att kidsen varit hyfsat tålmodiga. Tur ändå att ha tv sådana här dagar. I vanliga fall försöker vi begränsa tittandet och uppmuntra till lek istället, men idag hade jag inte överlevt dagen utan.

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Jag hatar migrän. Zomig Nasal är det enda som hjälper mig. Citodon hjälper inte. Har börjat få det ofta igen. Slapp det under graviditeten. 😞
nouw.com/sillyme