Hjärtljuden :-)

Var själv hos BM idag då mannen var på jobbresa.

Hos BM pratade vi först lite och jag fick lite tips angående foglossningen. Hur man ska ta sig i och ur sängen, att undvika trappor, att ta små korta promenader flera gånger om dagen, hur man skulle sitta eller stå etc. Jag har det ju inte så jättebesvärligt just nu, men hon tyckte det var lika bra att vänja mig vid alla dessa saker då det troligen blir värre.

Hon korrigerade även BF till 27 januari istället för 28 så att det stämmer överens med uträkningen hos BM som gör ultraljuden. Och en dag tidigare kan man ju inte protestera mot.

Sedan var det dags att lyssna på hjärtat. Det hördes i någon sekund och sedan flyttade Mini på sig. Efter en hel del letande hittade hon igen och det lät högt och kraftfullt. Mini lyckades även sparka på dopplern. Skönt att h*n är livlig. Hjärtslagen låg denna gång på 144 slag/min och förra gången på 150 slag/min. Någon som har någon gissning på kön då? Har en arbetskamrat som sa att det måste vara en pojke och det stämmer ju med känslan jag faktiskt har haft. Vi får se om vi får veta vid RUL om drygt två veckor.

Spelade in hjärtljuden till mannen och SMS:ade till honom :-)

Gillar

Kommentarer