Inte nog......

........ med migrän var och varannan dag, en rygg där alla muskler är spända som fiolsträngar och en sjuklig trötthet. Sedan en vecka tillbaka har jag haft stora smärtor i mitt vänstra bröst som dessutom blivit stenhårt och kraftigt förstorat.

För flera år sedan opererade jag in implantat. Hade lyckats gå ner ganska mycket till en hälsosam vikt och hade i stort sett inga bröst kvar. Dessutom var bröstmuskeln större än själva bröstet och började högre upp än det som fanns kvar av bröstet, så i profil såg det ut som jag hade två minibröst på varje sida. Just då hade jag den ekonomiska möjligheten att rätta till det och gjorde så.

Lite senare hamnade vi i ”IVF-karusellen” och lade alla våra tankar, energi och besparingar på det. Jag vet att det kan bli sena komplikationer, men måste erkänna att jag varit oansvarig och inte alls tänkt på det mitt i allt som varit

Så nu sitter jag här gravid i vecka 23 och har svår ångest över vad som går att göra och inte. Jag vill inte utsätta mitt ofödda barn med riskerna vid en operation, men tanken på att ha så här ont i flera månader till och sedan dessutom inte kunna amma, är också väldigt skrämmande. Det känns som pest eller kolera, eller värre och jag känner mig så kass ”ställer till med” detta just nu.

Sitter på tåget nu (med migrän såklart) på väg in till kliniken. Vi får se vad som sägs.😱

Gillar

Kommentarer