Inte vilja till förskolan

Orkade inte blogga igårkväll. Var så himla trött efter en intensiv dag. Vi fick bilen tvättad. Gjorde rent bilbarnstolen samt båda vagnarna. På kvällen kom bud med nya matstolen som vi byggde ihop och även nya bilbarnstolen.

Satte ut en annons igår på Blocket med vår syskonvagn. Den använder vi väldigt sällan och varje gång vi ska ha in den i bilen känns det smått jobbigt. Om vi har TUR kommer en köpare om några timmar och hämtar den. Men vet av erfarenhet att folk inte alltid dyker upp, ändrar sig i sista stund, etc.

Imorse hade vi en rejäl fight med Henning som absolut inte ville gå till förskolan. Det har varit lite motigt i någon vecka nu, även om han verkar glad när vi kommer dit och sällan vill gå hem. Imorse fick vi inte ner honom i bilbarnstolen. Han sparkade eller stod som en sprättbåge och han är så nedrans stark också. Just idag skulle jag till en barnmorska och ta cellprov och maken skulle jobba, så det var inte så mycket att välja på. Det slutade med att jag fick ta honom i knäet och maken fick åka långsamma småvägar till förskolan. Värdelöst när det blir sådär och när man har tidspress. De skulle ringa från förskolan om han var ledsen. Vi misstänker att det har med makens jobbresor att göra. Henning har en stark separationsångest och tycker det är jättejobbigt när han är borta. Helst vill han nog vara hemma och hålla i pappa så att han inte kommer någon vart.

Efter cellprovtagningen fick vi nya bilstolen monterad. Nu ligger Liv och jag och vilar innan vi ska hämta hem storebror.

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Jobbigt när det blir så. 🌺
nouw.com/sillyme