Jobbiga dagar!

Det har varit jobbiga dagar när maken varit på jobbresa och jag ensam med kidsen. Henning är otroligt krävande just nu. Om jag inte ger honom 100 procent HELA tiden blir han helt galen och han har varit väldigt fysisk och slår, klöser och skallar. Det är omöjligt att ge honom 100 procent hela tiden, såklart, både Liv och jag finns också. Man önskar man kunde dela på sig.

Imorse struntade vi i Bamse-gympan. Han pratar om att han vill dit hela veckan, men när vi ska iväg ska han inte klä på sig och han vill inte åka dit. Idag gjorde jag som vanligt allt för att få på honom kläderna, men orkade inte fightas. Så jag struntade i det.

Och Liv har inte sovit sista två nätterna. Vet inte vad hon har pysslat med. Hon är bara vaken och far runt och blir förbannad när jag inte går upp med henne. Men det är inte min grej riktigt, att gå upp och leka mitt i natten, jag är mer död än levande då. Såg precis i Wonder Weeks-appen att hon precis gått in i en ny fas, kanske därför då.

Nu håller maken på att natta Henning och Liv sover redan på mig i soffan. Liv åt en hel portion gröt ikväll. Får hoppas hon sover lite bättre av det. Trevlig lördag på er!

Mycket kaffe sista dagarna....

Gillar

Kommentarer

sofiaagerheim
sofiaagerheim,
Fortsätt kämpa! Skickar massor av styrke tankar ❤
nouw.com/sofiaagerheim
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Tack snälla! 💕
nouw.com/mysfamiljen
lilladu
lilladu,
Åh, den appen måste jag kika närmare på 😃 hoppas de går över snart & att ni får sova. Kram på dej ❤
nouw.com/lilladu
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Tack . Appen är bra, stämmer för det mesta.
nouw.com/mysfamiljen
sillyme
sillyme,
Det låter jobbigt! Hoppas att han lugnar ner sig snart. 💕
nouw.com/sillyme