Julafton 2017

Igår kämpade jag mig igenom ett långt inlägg om vår julafton och när jag skulle publicera det så försvann det. Så irriterande.

Julaftonsmorgonen började i alla fall som vanligt med lucköppning, denna gång årets sista. Där stod det att vi skulle på skattjakt och kvällen innan hade maken och jag gjort vårt bästa med att skapa två skattkartor och gömma skatter. Första kartan var utomhus och den andra inomhus. Skatten var varsin pulka till barnen, vilka de blev jätteglada för. Så nu får gärna snön komma så vi slipper dra runt dem inomhus.

Tomten var bokad till 13:30 och tiden innan dess var verkligen en plågsam väntan för Henning. Redan klockan 8 på morgonen kom Tomten till något grannbarn och Henning blev allt lite smått besviken och orolig när han inte sedan dök upp hos oss samtidigt. När vi en stund senare ringde våra vänner i Australien och Tomten även var där blev han verkligen fundersam.

Tillslut kom han hit i alla fall och dagen blev äntligen som han längtat efter. Några paket fick han av Tomten, några av oss och många av mormor. Båda barnen blev i alla fall jätteglada för varje julklapp och var verkligen tacksamma.

​Förutom att äta så gick det mesta av resterande tid åt till att leka med barnen och deras nya saker. Henning var vaken till 23:30 och byggde tågbana sista timmarna.

Gillar

Kommentarer