Kräk, kiss & snö

Vilken natt! Det blev sent igår kväll då jag satt med bloggen bra länge och mannen min somnade på soffan. När vi la oss ville Liv inte somna om utan låg och skrattade och ammade massvis. Efter en dryg timme när hon äntligen somnade så hörde jag hur hon började hulka och så kom tre kaskadspyor efter varann. Hela sängen och hela jag fulla med kräk. Mitt i alltihop kommer Henning från sitt rum och vill sova hos oss. Efter att ha bytt rent i sängen, släckt ner och börjat amma en nöjd och helt oberörd tjej så börjar det om igen. Nya kaskadspyor och allt fullt med kräk igen. Hur kan det ens få plats så mycket i den där lilla magen? Efter ett till byte somnade vi äntligen.

Vet inte varför det blev som det blev inatt med allt kräk. Kanske hon helt enkelt hade ätit för mycket liggande. Hon verkade helt oberörd och glad både före och efter och inget mer har kommit. Nu på morgonen tog vi en dusch tillsammans och precis när vi var klara och maken tagit hand om Liv kom en nyvaken Henning upp och berättade glatt att han kissat - i sängen...... Så ni kan tro att vi kommer ha tvättstuga idag.

Men först ska vi veckohandla, om vi kommer fram till ICA MAXI någon gång. Just nu åker vi i snigelfart på motorvägen. Det är snökaos i den här delen av landet idag. Det har kommit runt 2 dm under natten och minst lika mycket till väntas under dagen. Det bara öser ner. Allt är helt vitt och vackert.

Gillar