Kreativa fredag!

Imorse var vi och tittade på ännu en förskola. Denna gång ett liter föräldrakooperativ. Det var en mysig liten förskola belägen i en villa. Vi gillade den även om det kräver en hel del engagemang från föräldrarna och öppettiderna är inte direkt som i de kommunala förskolorna. Dock har vi nog ganska liten chans att få plats där. Speciellt gör båda barnen. Men vi får se.

Efter det åkte mannen och jobbade. Barnen och jag gick till vårt kulturhus där de hade ler-workshop. Man fick jobba/gegga med lera. Henning lekte mest med vattnet man kunde ha till leran, men det funkade ju det också. Sedan gick vi hemåt men stannade i en lekpark på vägen. Vi avslutade den leken med att Henning badade hela sig liggandes i en stor vattenpöl. Så det var bara att gå hem och byta kläder.

Efter lunch vilade vi en stund utan att somna. Jättemysigt att ligga och kramas lite med bara Henning. Liv sov gott i vagnen både före, under och efter lunch.

På eftermiddagen var vi här hemma och målade vattenfärger och dröjde. Henning var verkligen helt sjövild och gjorde bara tvärtemot. När maken kom hem med tåget gick vi ut till centrum för att möta honom.

På bilden ovan ser ni vad Henning hann stöka till det på de cirka tre minuterna jag ammade Liv på innan vi klädde på oss och gick ut.

Gillar

Kommentarer