Låsning

Förra veckans migränanfall varade bara under två dagar istället för tre som brukar vara fallet. Dessutom var det aningen lindrigare än vanligt och jag lyckades somna och sova bort smärtan. Klarade mig utan mediciner vilket jag är otroligt nöjd med. 

Tyvärr ledde allt sängliggande till en kraftig låsning i bröstryggen med nerver i kläm. På fredagen hade jag så ont att jag inte kunde ta djupa andetag och jag grät när jag var tvungen att lyfta H. På eftermiddagen ringde jag in min kära mamma som hjälp med H. Hon är fantastisk och ställer alltid upp. Vi var på kinarestaurang på kvällen då vi inte orkade laga middag och H skötte sig exemplariskt. Första gången det händer. Han satt på sin plats hela middagen och åt massvis. Så himla duktig.

Imorgon går jag in i vecka 16. Tiden går i alla fall men oron är stor igen nu. Vet att spökveckorna är här och att det är normalt att inte känna något alls, men det är jättejobbigt faktiskt. Har inte heller känt det där som kanske var fosterrörelser på många dagar nu och tröttheten har också minskat. Vill att tiden ska hoppa fram nu så jag kan börja känna sparkar.

Gillar

Kommentarer