Migrän igen

Ja det verkar ju inte bli bättre av att inte vara gravid längre och att amma som läkaren på MVC sa att det skulle bli. Det är inte lätt att ta hand om bebis samtidigt som man knappt kan ta hand om sig själv. När mannen ringde och frågade hur jag mådde och jag började storgråta insåg jag att det absolut inte var bra. Så jag gav upp och medicinerade. Enligt bipacksedeln får man då inte amma på 12 timmar. Jag gav Henning ersättning och det slutade med en kaskadkräkning en stund efteråt där allt och ännu mer kom upp. Stackarn, han sjönk ihop som en hösäck efteråt och var helt slut. Vet inte om det är flaskan han inte fixar eller om det är ersättningen han inte tål.

Jag blev i alla fall lite desperat och såg framför mig hur han inte skulle få i sig något på 12 timmar. Ringde Sjukvårdsupplysningen som kopplade mig vidare till Läkemedelsverket och där sa man att just den medicinen jag hade tagit var det okej att amma med. Tack och lov.

Jag har nu också tagit tag i och ringt till vårdcentralen för att få remiss till en ny neurolog som kan skriva ut migränmediciner åt mig i fortsättningen. Den jag gick hos förut är numera pensionär.

Gillar

Kommentarer

LM,
Vi har provat MAMs antikolikflaskor och idag hade vi Medelas diflaska. Det blir kaskadkräkningar varje gång. Idag hörde jag att han svalde massa luft. Pratade med Amningsmottagningen som tror att han suger för hårt och får i sig för fort. Ska prova Dr Browns flaska nästa gång.
www.blogger.com/profile/093654326240692911
Dahlen,
Men Stackare! Kan inte vara lätt med migrän samtidigt som man tar hand om ett litet barn. vill inte ens tänka mig det, tycker det är nog jobbigt att ha lite huvudvärk då och då pga trötthet.<br />Men vad skönt att det löste sig med att du får amma iallafall om Henning inte klarar mjölkersättningen, har du kollat nappen på flaskan att hålet inte är för stort så han drar in för mycke luft?<br />Vi kör med MAMs anti-kolik flaska som reducerar chansen för kolik, den är utformad så dom inte ska dra in massa luft när dom dricker. Kevin spyr vääääldigt sällan , kanske 1gång per dag och det är bara lite rinn från mungipan.<br />han har gjort en gång kaskad med det var mitt fel, jag gungade han lite för fort direkt efter maten <br />Hoppas ni mår lite bättre nu !
www.blogger.com/profile/135733049021522677