Minus

Som förväntat var det minus på testet imorse. Känns tungt just nu. Är trött, tom, ledsen om vartannat.

Nu kommer det bli en paus under kommande cykel då kliniken har julstängt. Kanske lika så bra. Fast det känns faktiskt bara jobbigt. Vill bara köra på, tills det lyckas. För det måste det ju göra till slut. Vilken otrolig tur vi har ändå som bor i Stockholm och har alla dessa försök på oss, eftersom det tydligen ska vara så svårt.

Pratade med både Falun och distansläkaren imorse. Ska inför nästa FET äta extra D-vitamin som visst ibland har visat sig kunna vara bra. Låter ju inte som något mirakelmedel, men ändå bra att de försöker göra något lite annorlunda när det som varit inte fungerat. Kanske kanske får vi även två små ägg tillbaka nästa gång, vi hoppas i alla fall på det.

Och så har vi tagit beslut om att korta ner vår smekmånad litegrann. Vi skulle ju varit borta i nästan sex veckor. Det känns inte som att jag kommer kunna koppla av när jag vet hur många cykler vi går miste om under den tiden. Så nu har vi skjutit på resan till Australien och satsar istället på en kortare resa, två-tre veckor, till Thailand. Vi får spara vårt kära Australien till ett senare tillfälle när vi har mer tid och gärna mer pengar. Kändes som ett bra beslut ända tills vi ringde vår vän vi skulle bott hos i Australien och meddelade att vi inte skulle komma. Då brast det igen och jag grät en skvätt över det också.

Nu ska vi som sagt pausa och slicka våra sår en stund och så blir det nya krafttag år 2013. Vi får se hur mycket jag orkar blogga framöver. Kanske blir det paus från det också.

Gillar

Kommentarer