Mycket nu.....

När maken var på sin senaste jobbresa vaknade han på morgonen och kissade blod med stora koagler i. Detta var i ett land där man helst inte söker sjukvård. Såklart blev det mycket oro och ångest. Jag försökte här hemifrån ringa sjukvårdsupplysningen för att få råd, men fick ingen hjälp alls utan bara en utskällning för att jag ringde och inte maken själv. Lyckades i alla fall tillslut med hjälp av SOS Alarm bli uppringd av chefen på sjukvårdsupplysningen och fick då råd tillslut.

Det fanns ingen möjlighet att åka hem tidigare då inte så många flyg går från det landet, så han fick vackert vänta ett dygn till det inbokade flyget gick. Jag mötte upp på Arlanda och vi åkte direkt till Akuten. Tyvärr var det helt fel dag att hamna där. Fotbollsmatch (Sverige-Frankrike) i Stockholm och många som tog studenten. Många fulla och sönderslagna människor gjorde att vi hamnade långt ner på prioriteringslistan.

Efter drygt 16 timmar, ett lavemang, ett recept och två remisser skickade så kom vi äntligen därifrån. Diagnoserna var kraftig urinvägsinfektion med skyhöga infektionsvärden samt lätt förstoppning. Han ska även utredas med datortomografi och cystoskopi inom en vecka för att utesluta något elakt i urinvägar eller blåsa. Dessa undersökningar görs på alla män som är över 40 år och söker för blod i urinen. Hoppas verkligen att de inte visar något. Hemska tanke.

Gillar

Kommentarer

Wunderlich
Wunderlich,
Usch hemskt, krya på han
nouw.com/wunderlich