När vi låg på sjukhus......

........ Liv och jag, så var även sonen och maken sjuka här hemma. Henning har varit riktigt sjuk, förmodligen RS-virus han också. Två gånger medan vi var borta var de tvungna att åka in akut för att han skulle kunna andas. Vid ett tillfälle fick de åka ambulans mellan Närakuten och stora Barnakuten. De blev aldrig inlagda utan fick lite behandling och blev därefter hemskickade. Så var det bara att åka in igen när medicinerna slutade verka. Henning hade 1% för hög syresättning för att få bli inlagd. Helt otroligt att de kan stirra sig så blinda på en siffra när det gäller ett barns välmående. Det är ett jäkla tjat om alllmäntillståndet jämt, men när det väl gäller har det ingen betydelse. Henning kunde inte ens gå några meter eller prata ordentligt utan att syresättningen sjönk.

Det var ärligt talat skitjobbigt att vara fast i ett rum på Infektionskliniken när jag hörde och såg hur de kämpade där hemma och på akuten. Henning saknade mamma som tusan och ibland ville han inte ens prata med mig i telefon för att han blev för ledsen då. Maken var själv väldigt sjuk och borde nog gjort ett akutbesök han också, men det fanns ingen möjlighet för honom att ta hand om dig själv.

Alltså fy tusan vilken vecka det varit. Och förutom alla sjukor har det varit väldigt stressande att ha så nära till förlossningen. Jag känner mig helt slutkörd nu, fattar inte hur jag ska orka med att föda.

Gillar

Kommentarer

Wunderlich
Wunderlich,
Hoppas det är bättre nu, och snart är det ju dags för bebis att komma ut <3
nouw.com/wunderlich
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Det är mycket bättre nu 😊. Och inom nån vecka borde bebis va här!
nouw.com/mysfamiljen