Nattskräck och kass sömn

Idag lär hela familjen vara helt utmattade. H vaknade efter några timmars sömn igårkväll av vad vi tror var nattskräck. Och vi hanterade det precis som man INTE skulle göra. Han vaknade och skrek som en galning, kastade sig hit och dit och såg vettskrämd och rasande ut. När vi försökte trösta och lugna (vilket man inte ska göra) blev han helt vansinnig och slog och sparkade efter oss. Det kändes som att det höll på i en evighet, men skulle egentligen inte tro att det var mer än kanske fem minuter. För lite sömn kan vara en utlösande faktor och han skippade ju dagsvilan igår då han var så speedad av medicinerna. 

Han sov oroligt hela natten sedan, har sparkats och farit runt i sängen så vi har knappt sovit något någon av oss. När jag somnade ordentligt någon gång efter tre på morgonen drömde jag mardrömmar om massor av rött forsande blod och missfall. 
Idag avslutas arbetsdagen med en kurs/föreläsning som slutar klockan 18. Misstänker att det finns risk för insomning då om det inte är väldigt spännande.

Gillar

Kommentarer