Ond cirkel

Verkar ha fastnat i en riktigt ond migräncirkel. Sedan i fredags har jag haft migrän varje dag utom i lördags, alltså fem av sex dagar. Så värdelöst. Igår gjorde det så ont att jag fan i mig höll på att avlida. F*n, ska det vara så här nu? Ursäkta alla svordomar, men HUR ska man palla det här i fem månader till?

Jag har inte heller känt några rörelser ifrån magen varken igår eller idag, så nu håller jag på att bryta ihop på grund av det också. Alltså denna oro.

Imorgon är det RUL. Tack och lov (hoppas jag).

Gillar

Kommentarer

ivfmamman,
Har bestämt nu att jag stannar hemma i alla fall denna kommande vecka då arbetsgivaren betalar första två veckorna man är hemma. Så får vi se vad som händer sedan. Vaknade såklart med migrän idag på morgonen också. Kände redan igårkväll att det var på väg tillbaka. Jäkla skit. Jag vill ju njuta av att vara gravid.
ivfmamman.wordpress.com
Johanna,
Du kan ju börja med två veckor och se om det gör någon skillnad.

Men jag har hört att de är kinkiga när det gäller migrän...
Kampenmotklockan.blogg.se
ivfmamman,
Jag har en sjukgymnast jag gick till förut som masserade och som även kan ge akupunktur. Borde gå till henne igen.

Vet att det är hormonerna vilket också läkaren på MVC säger. Det är inte så mycket att göra åt, en del har otur att det blir värre under graviditeten. Däremot kan stress förvärra vilket det finns gott om på jobbet just nu.
ivfmamman.wordpress.com
Cecilia,
Jag tänker oxå du behöver vara sjukskriven. Samt kanske någon form av massage/ avslappning så musklerna slappnar av lite. Om det nu bottnar i spänningshuvudvärk dvs.

Är det hormoner kanske lite prover så att s att ingen brist finns. Vad säger mvc?
www.Bebiskarusellen.blogspot.se
ivfmamman,
Ja, kanske. Har mer och mer funderat på det. Men är så rädd att Fk ska strula. De knorrade förra graviditeten och då stod jag ut ända till sista två månaderna.
ivfmamman.wordpress.com
Johanna,
Usch vad jobbigt för dig!

Kanske du skulle vara sjukskriven på heltid ett tag för att se om det blir bättre?
Kampenmotklockan.blogg.se