Sammanfattning vecka 16

Den här veckan har framför allt innehållit huvudvärk och migrän. Har gått hem ifrån jobbet en gång efter lunch denna vecka på grund av migrän. Huvudvärken har jag härdat ut med. Men den är en otrolig glädjedödare. Allt blir jobbigt och mindre kul när huvudet dunkar hela tiden. Det enda jag märkt som hjälper är frisk luft och ibland sömn.

Annars har jag haft en hel del halsbränna, rapningar och sura uppstötningar. Mindre trevligt att stöta upp delar av det man ätit någon timme tidigare. Och så gör svanskotan ont. Klarar av att sitta ungefär en halv dag på jobbet. Sedan måste jag höja bordet och stå upp. Tyvärr är det bara på ett ställe som bordet går att höja, så när jag blir placerad på annat ställe så vet jag inte hur det ska gå.

Idag har vi varit och hämtat en växasäng vi fått av min syster som hon haft till sina tre barn. Vi fick även en babysitter av systers kompis. Sängen är ganska sliten och behöver putsas och målas, men det är en rejäl furusäng så den kommer nog bli jättefin när den blir klar. Sedan ska vi även få bland annat spjälsäng och en vagga av mannens syster. Vaggan har gått runt i släkten i över tjugo år, gillar saker med lite historia bakom. Och gillar att vi inte måste köpa allt utan har turen att få en del saker av andra.

Gillar

Kommentarer