Semestern slut :-(

Inatt börjar mannen jobba. Henning och jag känner oss så ensamma. Trots att mannen åkte för bara några timmar sedan. Vi (Henning och jag) bor fortfarande kvar i huset, men mannen sover hemma då han börjar jobba vid tre inatt. Det känns nästan som att vi varit föräldralediga tillsammans sedan Henning föddes då mannen har haft så himla få jobbresor mot vad han brukar. Verkligen lyxigt men när resorna väl är så får jag fruktansvärd separationsångest. Och Henning blir jätteklängig och jag kan inte gå utom synhåll en sekund för då kommer djungelvrålet.

Vår semester har varit så himla bra mot vad vi förväntade oss. Vi har blivit väldigt fattiga på grund av två saker. Föräldrapenning och ny bil som kostar mycket att betala av varje månad. Bilen är dock guld värd så än så länge ångrar vi inget. Vi hade inte råd med någon resa i år och visste inte riktigt vad vi skulle hitta på som inte kostade något. Och bara tanken på att vara hemma i vår fruktansvärt varma lägenhet fyllde mig med ångest.

Men vi fick tack vare nära och kära möjlighet att leva villaliv nästan hela semestern. Första tre veckorna hos mannens syster med familj och därefter två veckor hos min pappa och hans fru. Vi har varit husvakter när de varit bortresta och samtidigt fått vår egen lilla semester. Och som en bonus på det har båda villorna pool. Henning har badat massvis som han älskar. Vi har fått vara utomhus nästan hela tiden och svalkat oss i poolen. Jag är lika solbränd som efter en Thailandssemester trots att jag inte legat och solat aktivt några längre stunder. Finns liksom inte tid till det när man har en liten som behöver roas och som inte ska vara i solen.

Och på tal om annat så är kroppen i balans igen. PMS-hormonerna sprudlar. Mensen borde komma runt den tionde. Längtar. Ska bli skönt att bli av med den tryckande deppiga känslan jag har nu.Gillar

Kommentarer