Sista föräldraträffen

Idag var det vår sista inbokade föräldraträff. Känns lite trist. Dessutom var mer än hälften sjuka. Vi gjorde ett besök på vårt nya bibliotek. Eller egentligen är det inte nytt, men det förra biblioteket har flyttat till nya lokaler i det nybyggda kulturhuset. Så det var nytt och fräscht. Dock var det inte helt lätt att lyssna på vad bibliotekarien sa då vi hade fullt schå med att hålla koll på att ungarna inte skulle peta varann i ögonen eller dra varann i håret.

På eftermiddagen har H och jag varit och fikat hos en före detta arbetskamrat och hennes familj. De har också en son via IVF och en som kom av sig själv flera år senare.

Tack ni som kommenterade på mitt förra inlägg. Igårkväll somnade H faktiskt ganska lätt i sin egen säng. Inte idag. Trots varmt bad, insmorning, tandborstning, mys i soffan till Drömmarnas trädgård och välling. Men idag gav vi upp innan gråten och protesterna och efter ytterligare någon timme somnade han på mig i soffan och mannen lyckades bära in honom utan att han vaknade. Mannen är enligt min mening bättre på att få honom att somna i sängen, men om det inte lyckas så är jag bättre på att få honom att somna i soffan. Tur att vi är olika. Badet han fick ikväll (som till och med var lite extra varmt) fick inte den lugnande effekten vi önskat, snarare tvärtom. Men vi får väl prova lite till.


Gillar