Torsdag!

Imorse åkte maken till Vemdalen med vår bil och sina arbetskamrater så barnen och jag tog bussen till förskolan. Efter lämning så gick Liv och jag hem. Runt 4 km blir det. Om en timme ska vi gå upp igen och ta bussen hem med Henning sen.

Fick en ny liten manick till köket igår. Kostade endast 199 kr på ICA MAXI denna vecka. Blev en hit även för Henning som hällde i sig både smoothie och åt macka imorse.

Sedan har vi dammsugit här hemma. Den nya dammsugaren är fantastisk. Vår förra som gick sönder var extremt kraftfull. Den nya har mer normal effekt och Gud va skönt att inte suga fast i golvet när man dammsuger, blir så mycket enklare nu. Och tystare är den också.

Liv har övat att krypa och stå lite. Hon tycker det är jättekul att stå mot saker men har noll koll och faller efter några sekunder. När hon ligger på golvet skjuter hon sig bakåt med armarna och tittar förvånat och lite surt och undrar nog varför hon aldrig kommer i närheten av det hon vill till.

Till lunch blev det väldigt vegetariskt idag, gott. Liv äter dåligt just nu. Ännu sämre än vanligt vill säga. Hon vägrar över huvud taget att öppna munnen om hon inte får hålla något i handen själv som distraherar, till exempel ett smörgåsrån. Men är övertygad om att det har med tänderna att göra. Snart är båda framtänderna uppe igenom!

Nu ska jag ta hand om disken innan det är dags att gå till förskolan.

Hon gjorde förresten både kiss och bajs på pottan idag efter lunch. Grymt duktig tjej!

Gillar

Kommentarer

Mirre - Sweetwords,
Så duktig med pottan
sweetwords.se