Vad händer i kroppen?

Kanske håller kroppen på att ställa om sig nu? Sista dagarna har jag gått upp 2 kg och är helt uppsvälld, ser nästan gravid ut igen. Så något hormonellt håller på att hända. Hoppas jag i alla fall så jag inte bara blivit tjock. Har faktiskt haft lite värk i "gynmagen" också.

Och saker händer även med Henning. Vi vågar inte säga det och jag vågar knappt skriva det....... Men........ sedan vi gick över på enbart ersättning har han inte haft sådan där riktig magknip/kolik alls. Kanske någon av de första dagarna, men det är nog över en vecka sedan nu. Så måste ändå dra slutsatsen att han fick i sig något han inte tålde, trots att jag i stort sett uteslöt allt som rekommenderades och knappt åt något alls. Så livet har blivit lättare för både honom och mig. Han är mycket gladare nu, så skönt.

Igår bokade vi en stuga i Ullaredsbyn. Så i augusti blir det shopping av. Mest till Henning gissar jag. De hade så himla billiga barnkläder där.

Idag är vår lilla kille åtta veckor.

Gillar

Kommentarer

LM,
Hannanas,
Vad skönt att Henning mår bättre! Om du inte redan hittat den så kan jag tipsa om attflaskmata.se. Där finns all info om olika ersättningar och mycket info som bolagen inte får " göra reklam för" tex att de bytt recept och det är nu en ny storlek på skopan osv. Det finns även ett par grupper på fb man kan gå med i. Riktigt avundsjuk på Ullared. Får se om jag kan övertala maken att åka förbi i sommar när vi åker till skåne.<br />Hoppas att Hennings mage inte ställer till med mer besvär nu!<br />Kram
minbebis.com/blogg/hannanas