Vårdcentralen och ett första möte

Idag på morgonen var vi på vårdcentralen med Henning. Han har ett vattenbråck i pungen som han haft till och från sedan han var spädbarn och som vi skulle söka för igen om det inte försvunnit vid tre års ålder.

Efter att vi förklarat för honom så har han sett framemot det ända sedan förra veckan, att gå till doktorn och visa sin pung. Så det gick fint, men han berättade för doktorn att han inte ville ha någon spruta. Så nu är remiss skickad till Astrid Lindgrens barnsjukhus.

Efter lunch åkte jag iväg till min vän på sjukhuset. Hon vars son föddes i vecka 28. Han är nu tre veckor gammal (vecka 32). En riktigt stark och otroligt liten krabat. Det kändes fint att vara där och se hur stark han ändå kändes och jag var riktigt imponerad av min vän som verkligen var lugn och trygg trots allt som hänt och som fortfarande händer.

Jag lämnade båda barnen hemma med maken som fick känna på hur det var att ha båda barnen ensam. Henning var på sitt sämsta humör när jag åkte och Liv hade såklart matvägrat. Drygt fyra timmar var jag borta och dessa timmar var nog nyttiga för oss båda. Jag fick andas lite och maken fick ett smakprov på hur jag brukar ha det när han jobbar. Han var ganska glad och tacksam när jag kom hem igen.

Våra envisa "änglar".....

Gillar

Kommentarer