Vilken dag!

Vi har verkligen varit effektiva idag. Efter att ha lämnat Henning på förskolan åkte vi iväg och hade samtal med prästen inför dopet på söndag. Vi har meddelat faddrar, valt psalmer och pratat lite om hur och när.

Efter det har vi varit på IKEA, Ica Maxi, Systembolaget, varit på Kappahl och Lindex, fikat hos svärfar, hämtat paket på Ica Nära, bokat klipptid till imorgon, hämtat Henning på förskolan och lekt utomhus. De har inte varit utomhus på hela veckan på förskolan så därför blev det uteeftermiddag här hemma idag.

Gungpremiär för Liv idag.

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Jag tycker att det är så konstigt att de aldrig är ute! På Odds föris är de mer ute än inne och pedagogerna klagar hela vintern när det är för mörkt att gå ut på eftermiddagen. Vi lämnar ju ute nu när Odd börjar 9 och de åker pulka, skottar snö och varje vecka är de på "utflykt" (till ett vindskydd som ligger i skogen på andra sidan parkeringen) och äter mellis och sjunger sånger om skogen. Min syster som bor i Malmö har samma problem med deras föris, de är aldrig ute trots en stor och fin gård. Är det kanske en storstads-grej? De har ju också problem med att personalen säger upp sig och byts ut hela tiden. Det var bra från början men sedan fick förskolan en ny föreståndare och sedan dess har det bara gått utför. Hoppas att de tar till sig klagomålen och gör något åt saken!
enskaninginorrland.wordpress.com