VUL visade......

....... en perfekt större liten räka som i stort sett hade växt ikapp sedan VUL för två veckor sedan. Enligt mätningarna var räkan stor som i vecka 8+3-8+5. Idag är jag i vecka 8+6 så det stämmer i stort sett precis. Fantastiskt! Jag blev så chockad att jag fått hålla emot glädjetårarna hela dagen. Nu ser det väldigt positivt ut och jag ska försöka njuta en liten stund innan oron kommer tillbaka, vilket den väl tyvärr kommer att göra som vanligt.

Försökte ringa och boka in mig på MVC efteråt, men fick inte svar någonstans. Nu väntar jag på telefonsamtal från två olika ställen som ska ringa till mig under dagen.

Känns helt otroligt det här. Kan inte fatta att det är sant.

Gillar

Kommentarer

tanniz,
Yes så roligt att läsa.. man ska verkligen inte ta ut varken segern eller förlusten i förskott.. stort grattis och hoppas att du kan njuta lite av stunden nu.. du är gravid 😊
tanniz.bloggo.nu
Maria
,
Grattis! Så underbart 😊
Genus Longing
,
Grattis va kul att höra! Var detta ivf eller en spontan graviditet? Kram
Lina
,
Underbara nyheter! Värt att fira...
Fiffig,
Men hurra!!!! Jag gick in här och höll andan när jag läste. Heja räkan!! Vilken härlig nyhet 😊
Kram!
fiffig.bloggo.nu
Maria
,
Åh vad skönt! Har tänkt på dig hela dagen.
Det är en stark liten krabat där inne:)
Håller alla tummar jag kan att det går hela vägen in i mål❤️
Oron kommer vi nog tyvärr aldrig bli av med:(
Kram
Kramar
nightrose85,
Men gud vad kul!!! Grattis!!!!!! ♡♡
Nu håller jag tummarna för ett fint rullar och fortsatt bra grav till finalen 😊

Kram!
nightrose85.wordpress.com
Malin
,
Åh så roligt Har tänkt på er Stort stort grattis!! Kram Nalin
ivfmamman,
Sara
,
Hej! Jag har nyligen blivit gravid och var på vul i vecka sju för några dagar sedan, då såg en hinnsäck, gulesäck och ett litet foster. Med troligtvis ett pickande hjärta! Men de hela var väldigt litet, svårt att se tydligt och fostret var betydligt mindre än vad det borde vara i vecka 7 (är bombsäker på att jag är i vecka 7, är under medicinsk behandling plus att jag tog ett tidigt graviditetstest). Således har min HCG stegring inte varit heller varit normal, vilket nu lett till att de vill följa upp mig igen om en vecka (måndag) för att göra ett nytt vul.

Har för mig att jag läste någon stans att du var i ungefär samma situation som jag i denna graviditeten och jag undrar om du kommer ihåg vilken HCG stegring du hade mellan dina provtaningar och vad de kunde se på första vul i vecka 7 för dig.
Har själv nämligen helt tappat hoppet och är 100% inställd på missfall. Så tråkigt, jag som längtar så mycket efter att få barn..

Väldigt tacksam för svar,

Mvh
Sara