Besviken

Känner mig såklart besviken att det blev som det blev idag, men men. Orkade inte ringa runt för att börja om hos ny distansläkare. Har ju varit på Fridhemsplans gyn förut vid några tillfällen när min vanliga haft stängt så dit hade jag kanske kunnat ringa, men deras läkare är så dålig så jag vill aldrig gå dit igen. Min vanliga distansläkare hörde aldrig av sig trots SMS. BM vi känner uppe i Falun har jag pratat med ett par gånger idag men eftersom jag inte tagit nya infektionsprover (HIV, syfilis etc) så kan de inte hjälpa till därifrån. Remissen för proverna skulle distansläkaren skicka till mig för en månad sedan när jag pratade med dem sist, men den har inte kommit och jag har faktiskt glömt bort det om jag ska vara ärlig. Jag får ringa dit på onsdag igen så får vi se om det går att göra något denna cykel. Vi kan ju alltid prova att kolla med VUL i naturlig cykel, men chansen att det ska funka är minimal då det aldrig hänt förut.

På tal om annat så har vi haft dop sedan jag skrev sist. Det var riktigt lyckat. Jag ska få bilderna av pappa (som är fotograf och fotade allt) inatt. Henning var så snäll under hela ceremonin trots att det var fruktansvärt varmt i kyrkan. Det hände dock en lite rolig incident precis när vi skulle gå in i kyrkan. Precis när klockorna ringde och musiken började spelas så hörde vi ett "BRAAAK" och Henning segnade ihop som en slapp trasdocka. En riktig tarmtömning var det. Mannen som höll i Henning kände hur det blev varmt ändå upp till kanten på blöjan bak på ryggen. Det var bara göra tecknet för time out, springa in på toaletten och byta bajsblöja. Och min pappa (fotografen) som förstod att något hänt sprang glatt efter och stod med kameran bakom min rygg när vi försökte byta blöjan det snabbaste vi någonsin gjort. Hahaha, detta lär vi skratta åt i många år och Henning kommer väl för höra det tills han blöder i öronen. Jaja, bilder kommer i nästa inlägg. Nu ska vi strax äta middag.

Gillar

Kommentarer

LM,
Fick faktiskt precis svar på SMS från distansläkaren att man bör kunna starta lågdosstimulering på dag 5 och de är åter i Stockholm på onsdag, dag 4. Jag har alltid startat på dag 2 förut vad jag kan minnas. Hoppas att det funkar, man blir lite osäker när saker ändras.
www.blogger.com/profile/093654326240692911
Nightrose,
Fint bumperskydd! Vad bra du är på att sy!
www.blogger.com/profile/044879923338568844